Среда, 15.05.2024, 16:49

Общественная организация

"Объединение грузовых автоперевозчиков"

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная страница| Мой профиль | Регистрация| Выход | Вход
Меню сайта
Разделы новостей
Новости Организации [39]
Законодательство [3]
Мин. транспорта и связи Украины [16]
Это интересно!!! [17]
ГАИ МВД Украины [28]
Гос. налоговая инспекция Украины [14]
Состояние дорог [33]
Острожно - КРЕМИНАЛ!!!!! [7]
Новости из-за границы [30]
Состояние дорог за границей [28]
Новости автомобилестроения [6]
Форма входа
Календарь новостей
«  Октябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
Статистика
Начало» 2007 » Октябрь » 25 » Микола Рудьковський привітав автомобілістів та дорожників з професійним святом та закликав їх долучитися до процесу підготовки України до Єв
Микола Рудьковський привітав автомобілістів та дорожників з професійним святом та закликав їх долучитися до процесу підготовки України до Єв

Напередодні Дня автомобіліста та дорожника Міністр транспорту та зв’язку України Микола Рудьковський привітав усіх працівників галузі з професійним святом та наголосив на великій значимості автомобільного транспорту.. та дорожнього господарства. «Дійсно, ми маємо сьогодні визначну дату, довгу історію автомобільного транспорту та дорожнього господарства, - сказав Микола Рудьковський. – Ми на сьогоднішній день маємо високопрофесійні кадри, конкурентні підприємства, які достойно представляють Україну за її межами та здійснюють перевезення її територією. Ми перевозимо автомобільним транспортом 30% вантажів та 80% пасажирів, щодня 7 млн. пасажирів перевозиться автомобільним транспортом: ми забезпечуємо перевезення та розвиток нашої економіки випереджаючими темпами».

«Перед транспортниками стоїть ще багато завдань – питання переходу на екологічний вид транспорту, стандартизації та приведення до європейських норм, - сказав Міністр. - Ми ведемо жорстку постійну боротьбу з європейськими державами щодо спрощення здійснення перевезень та забезпечення достатньої кількості дозволів. На цей рік, думаю, ми вийдемо без суттєвого дефіциту, який був щороку, - ми зробили усе, щоб зняти проблему дефіциту, щоб розподіл дозволів був прозорим, зокрема, завдяки єдиній комп’ютерній системі, що дає можливість справедливого підходу до кожного перевізника».

Микола Рудьковський подякував автомобілістам та дорожникам за їхню щоденну роботу, зростаючі темпи перевезень та капітального ремонту і будівництва доріг. «Мені дуже приємно бачити у цій залі ветеранів автомобільного транспорту, колишнього Міністра автомобільного транспорту, представників громадських організацій, людей, які багато років пропрацювали у цій галузі та віддали чимало зусиль задля її розвитку», - сказав він.

Міністр транспорту та зв’язку України закликав автомобілістів долучитися до процесу підготовки України до проведення Євро-2012. «Ми маємо серйозні завдання – як автомобілісти, так і дорожники – підготувати наше господарство до Євро-2012 і  я хочу запропонувати вам спільно працювати у даному напрямку: вносити пропозиції, що потрібно зробити, щоб ми могли суттєво покращити транспортну інфраструктуру та екологічну ситуацію в нашій державі, - сказав він. – Я б хотів, щоб особливо у цей період, коли розробляються ініціативи та програми до Євро-2012, ми змогли всі пропозиції чітко проробити та заключити у спільний проект».
 
24 жовтня 2007                       Прес-служба МТЗУ
 
Категория: Мин. транспорта и связи Украины | Просмотров: 1324 | Добавил: oga | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2006
Сайт управляется системой uCoz